Köszönjük a vendégfőszerkesztőknek!

//Tóth Gábor
vendegfoszerkek_montazs_dho_20231009

montázs: dho

Elrepült két hét, a dunaharaszti online szerkesztőségének szabadsága a mai nappal véget ért! Köszönet a vendégfőszerkesztőknek, akik ez idő alatt dolgoztak!

15 vendégfőszerkesztő írásait olvashatta az elmúlt napokban lapunk oldalain! Megannyi különböző személyiség, más-más nézőpont, érdekes témák, színes írások.

Kedves vendégfőszerkesztők!

Köszönjük nektek, hogy vállaltátok ezt a felelősséget, és a munkát egy-egy napra. Igazi élmény volt olvasni az írásaitokat. Jó volt látni, hogy megmutattátok magatokat, gondolataitokat. És persze azt se feledjük, hogy magatokra vettétek azt a terhet, amit a független tájékoztatás jelent.

Íme a vendégfőszerkesztők névsora:

Ha a nevekre kattint, akkor újra olvashatja a bemutatkozókat és azokon belül megtalálja írásaikat is. Ide kattintva pedig elérhető a vendégfőszerkesztők összes írását egy helyen.

Mostantól pedig visszatérünk a már korábban megszokott menetrendhez. Tehát a dho továbbra is az a lap marad, amely gyorsan és pontosan tájékoztatja Dunaharasztit és vonzáskörzetét az itteni és helyben fontos hírekről, történésekről, eseményekről.

(dho)