A mai vendégfőszerkesztő: Kőszegi Zsolt

//Berényi Attila
00vendegszerk-koszegi-zsolt02_dho

Kőszegi Zsolt, fotó: dho

Míg mi békésen süttetjük a hasunkat, valahol messze, addig Dunaharasztin egy lelkes csapat vette kezébe a dunaharaszti online irányítását. A mai nap, egy olyan emberé, akinek minden pórusában ott van a zene, és ezt át is tudja adni.

Kőszegi Zsolt az, aki évente minimum egyszer képes arra, hogy összehívja az egész várost, sőt már a környéket is, és olyan hangulatot teremt, ami semmivel sem összehasonlítható. Ő a Vagabond Korzó főszervezője. Nyilván a többségnek nem is kell bemutatnom őt, de azért a rend kedvéért…

Zsolt tősgyökeres dunaharaszti. Szülei és nagyszülei is itt éltek. Mindig „szigeti gyereknek” vallja magát, hiszen a Sport-sziget minden zugát ismeri, már kiskölök kora óta.

Az élete olyan, mint egy regény: elektronikai műszerészként végzett és dolgozott egy darabig, de gyártott ételízesítőt, volt éjjeliőr, riasztószerelő, dolgozott fröccsöntő műhelyben, sőt kilincs nagykereskedésben is. És 5 évet járt az Államigazgatási Főiskolára, mármint pedellusként.

Most a feleségével közösen az övé a Zsoltár kegytárgy üzlet Dunaharasztin. Mert ugye ez egyedül nem megy, és csak akkor működik, ha van veled egy jó társ.

Zenész, ösztönös zenész. Ugyanis sohasem tanulta ezt a művészetet. Imádja mindazt, ami underground. Számára ez a fogalom a kötetlenséget a szabadelvűséget jelenti. Amikor énekel, akkor viszi magával a közönségét, mert egyszerűen jó hallgatni.

A Biomadár, a Vidám Jack és a CockLers formáció tagja, és ma a dunaharaszti online vendégfőszerkesztője.

Jó munkát Zsolti!

Némi betűk, hangok, hangulatok

Erősödő gravitációs hatások Dunaharasztiban!?

Helyezkedések térben és időben

(dho)