A mai vendégfőszerkesztő: Farkas Klaudia

//Tóth Gábor
00vendegszerk-klaudia-dho-2

Farkas Klaudia, fotó: dho

Vendégfőszerkesztőink közül Klaudia a legfiatalabb. Ám nagyon sokat tud a városról, és sokakat ismer. Éppen ezért kértük meg arra, hogy egy napra legyen ő a kapitány a dunaharaszti online fedélzetén.

A „Gyuri borozó” fogalom Dunaharasztin. Klaudia pedig a harmadik generáció, aki ott dolgozik az immár több mint 50 éves „műintézményben”. Volt egy rövid kitérő az életében, de a szíve visszahúzta.

Aki nem ismeri a helyet, az jó, ha tudja, hogy ez nem egy tipikus vidéki kocsma. Igazi közösségi hely, ahol szívesen gyülekeznek a fiatalok, és nem a pia miatt, hanem mert biztonságban vannak és figyelnek rájuk. Klaudia nemrégiben végezte el a Műegyetem Kommunikáció és Média szakát, méghozzá Vizuális Kommunikáció szakirányon. Büszkék vagyunk rá, hogy szerkesztőségünkben is gyakornokoskodott. Ezért is jó, hogy most kipróbálhatja magát önállóan is. Döbbenetes energiája és lendülete van, egy olyan lány, akinek a legfontosabb a vizualitás. Éppen ezért kezdett most el egy komoly fotós iskolát, közben fest, rajzol és néha még énekel is. Nomeg dolgozik a „Gyuriban”!

Ma kiderül, hogy ő mit tart fontosnak a városban, mit érez említésre méltónak itt, Dunaharasztin.

Klaudia, jó munkát!

A „Wuchtel” régi sváb sütemény nyomában

Október 1.: a mellrák elleni küzdelem világnapja

Társasjátékra fel!

(dho)