A mai vendégfőszerkesztők: Máriásné Farkas Andrea és dr. Varga Judit

//Tóth Gábor
dr. Varga Judit (b) és Máriásné Farkas Andrea (j), fotó: dho
Ma két csaj lesz a dunaharaszti online vendégfőszerkesztője. Velük sohasem csendes, vagy unalmas az élet, főleg, ha ketten vannak. A nevetés garantált, és az is, hogy mindenről van véleményük. Amíg Ön az ő cikkeiket olvasgatja, addig a dho stábja pihen egy picit.

Andi és Judit is 2016-ban költöztek Dunaharasztira. Akkor még nem is ismerték egymást, sőt a város ellenkező pontjain vettek házat. Mindketten férjezettek, Andi két, míg Judit egy fiú édesanyja. Ráadásul a lányok egy-egy gyermeke egykorú.

Ha ez a sok egybeesés még nem lenne elég, barátnők is. Andi –  aki pénzügyi szakértő és ingatlanértékesítő – ugyanis beíratta nagyobb fiát angolt tanulni az egyik dunaharasztin található nyelvsuliba, amit történetesen Judit vezet. A két csaj azonnal megtalálta a közös hangot, és nem sokkal később a két család is megismerkedett egymással. Olyan jól összebarátkoztak, hogy voltak már közös nyaraláson, ünnepelték együtt a Szilvesztert, de ruccantak ki közösen a Balatonra is. Nem titok, mi is szoktunk velük bulizni. Amolyan igazi házi összejöveteleket tartunk, mindig más és más a házigazda.

A két lányt egyébként láthatta már Ön is, podcast sorozatunkban a „Haraszti csajok” első részében, és kerülnek majd ők még ebben a formációban kamera elé nálunk.

És, ha már ennyire jól tudnak együtt beszélgetni, arra gondoltunk, nagyszerű lenne, ha egy napra ők lennének a dunaharaszti online vendégfőszerkesztői!

Jó munkát Andi és Judit!

Ezek a dolgok biztosan a te otthonodban is ott vannak, ugye?

Parancsolsz?! – Generációs szakadék a nyelvhasználatban

A gépek lázadása

(dho)