A mai vendégfőszerkesztő: Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella

//Berényi Attila
vendegszerk_patonai-gabi-2

Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella, fotó: dho

Vannak olyan emberek, akiknek kifogyhatatlannak tűnik az energiája. Mai vendégfőszerkesztőnk e tekintetben elképesztő terhelhetőséggel bír. Mi mindig azon csodálkozunk, hogyan képes folyamatosan pörögni, újabb és újabb feladatokat teljesíteni.

Patonai Gabit elsősorban gyermekfogorvosként ismerik a Dunaharasztin élők. Fontos, hogy elsősorban, mert Gabi annyi mindent csinál, hogy tuti, neki van valami csoda masinája, amivel egy napját 48 órásra bővíti. 2014-ben lett orvos, és rá egy évre férjhez ment. 3 gyermeke van! 2018 óta él a család Dunaharasztin. A következő fontos dátum az életében 2020-ban volt, amikor is dolgozni kezdett a városban. Emellett egészségügyi prevenciós programokat szervez, természetesen karitatív keretek között.

Hrtyanné Dr. Patonai Gabriella, fotó: dho

Közben egy blogot is készít, fogasgondolatok.hu címen, ahol a fogápolásról van szó, a legérthetőbb formában. Négy évvel ezelőtt Cseh Diával és Balogh-Kiss Melindával létrehozták a HarasztOur csoportot. A lelkes anyukák városdíszítő aktivitásokat szerveznek, egyre nagyobb sikerrel.

És még mindig nincs vége, ugyanis Gabi alapítója a KACS (Keresztény Anyák és Családok, magyarkacs.hu) családközösségnek. Közben a fennmaradó idejében verseket ír, az Irodalmi Rádió és a Magyar Orvos Írok és Költők Körének is állandó tagja.

Ezen dolgok mindegyikét teljes erőbedobással végzi, sőt ma a „szabadidejében” ő a dunaharaszti online vendégfőszerkesztője is.

Jó munkát Gabi!

Spakli, kovász, szerelem

„Multitasking”, és ami mögötte van

Őszdíszítő 2023 – Őszi színekbe öltözött Dunaharaszti

(dho)