A mai vendégfőszerkesztő: Együd Kriszta

//Tóth Gábor
Együd Kriszta, fotó: dho
Amíg a dho szerkesztősége lazsál, addig egy csupa mosoly, rugalmas csaj ül be a főnöki székbe. Legalábbis a mai napra. Ha Ő végigsétál a Sport-szigeten, egyből megkérdezik tőle, most lesz jóga?

Együd Kriszta már ránézésre is egyensúlyban van. Vicces, hogy lényegében a jóga is az egyensúlyról szól, de belőle valahogy a lényéből árad. Igazi tősgyökeres haraszti ő is. Olyannyira, hogy most is ott él, ahová először hazavitték a születése után – persze már más ház áll azon a telken, de ő lakik ott, családjával. 2 gyermek édesanyja, és ő a Harmónia Jógastúdió tulajdonosa. Messziről, nagyon messziről sodorta ehhez a hivatáshoz az élet, hiszen a szerencsejáték iparban, a kaszinóüzemeltetésben dolgozott. Munka mellett kezdett el jógázni, és azt vette észre, hogy ott jól érzi magát, míg az anyagias világban egyre inkább nem komfortos számára a lét. Egy ösztönös döntéssel váltott. Önmaga miatt végzett el egy jógaoktató képzést, és bár nem akart sohasem tanítani, az élet másként döntött.

„Azért jó ezt csinálni, mert számomra feltöltődés átadni magamból valamit!” – mondja határozottan.

És ezt a hozzá járó emberek is érzik. Férjével pedig igazi társak az életben, mindenben támaszai, partnerei egymásnak. Együtt sokkal könnyebb megmászni bármilyen hegyet, sőt így élmény minden kihívás.

Most újabb kihívás elé állítottuk, hiszen ma ő a dunaharaszti online vendégfőszerkesztője.

Kriszta, jó munkát!

Mosoly?!

A test a lélek színpada

Énidő

(dho)