Mici falkavezért keres

//Tóth Gábor
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Mici falkavezért keres
Mivel minél több elárvult állatnak szeretnénk esélyt adni, hogy családba kerüljön, ezért mindegyikük csak egyszer szokott szerepelni rovatunkban. Ám most kivételt teszünk és újra érkezik Mici, aki ismét gazdit keres!

A mopsz hölgyről és hányatott sorsáról itt írtunk, még a nyár elején.

Mici azóta szépen felgyógyult, és makk egészséges, sőt. Virgonc kutyus, aki igyekszik azonnal belakni az egész házat, úgy ahogyan egy úrnőhöz illik. Pont ezért kellene mellé egy falkavezér típusú, határozott gazdi. Mici ugyanis szeret parancsolgatni, és szereti úgy érezni, hogy a világ körülötte forog. Ami alapjában véve igaz is, csak a szabályokat egy gazdinak kell megalkotnia. Ha valaki elég határozott, és szeretetteljes gazdi jelöltnek érzi magát, akkor mellette Mici igazi kedvenccé válhat.

Jelentkezni BEMUTATKOZÓ levél kíséretében az info@mopszmentes.hu címen lehet!

Fontos: a bemutatkozó levél tartalmazza merre él a gazdijelölt, lakásban vagy házban lakik, albérlet esetén van e megfelelő hozzájárulás a tulajdonostól kisállat tartására.

Az is fontos, hogy van-e másik háziállat. Ha igen, azokat pár szóban a Mopsz fajtamentés kéri bemutatni. A Mopszokért Alapítvány örül minden segítségnek, a beérkezett támogatást a Putrinkával osztják meg felefele arányban. A pénzt a beérkezett állatok ellátására, orvosi kezelésére fordítják.

Mopszokért Alapítvány
OTP BANK 11711003-20013341
Közlemény nem fontos, mind a mopszoké.

NEMZETKÖZI IBAN SZÁMLASZÁM:
HU29 1171 1003 2001 3341 0000 0000
SWIFT OTPVHUHB

1113 Budapest, Bartók Béla út 92-94.

Adószám: Mopszokért Alapítvány 18651137-1-43