Mici, a büszke mopsznő gazdát keres!

//Berényi Attila
Mici, fotó: Mopszokért Alapítvány
Ha belenézünk egy-egy kutyus szemébe, gyakran nem is tudjuk, miken ment már keresztül életében. Mici, a Mopsz Fajtamentés segítségével épült fel a szaporító telep borzalmai után, és most arra vár, hogy igazi családba kerüljön.

A kutyahölgy méhgyulladás gyanúval és szívférgességgel került az Alapítvány gondozásába. Mostanra már túl van egy megterhelő műtéten, felépült. Olyan kutya, aki kiérdemli a figyelmet, olyannyira, hogy inkább egyedüli kutyusnak való. Mivel a mopszok kinti tartásra egyáltalán nem alkalmasak, így következő gazdájának azzal kell számolnia, hogy egy igazi kanapé királynő költözik az életébe, aki minden mozdulatát lesi, és csak úgy önti rá a szeretetet. A mopszok szinte állandóan mozgó „briós” alakú farkincája rá is annyira jellemző! Tessék jelentkezni Miciért!

Miciről és haverjáról Briósról, nomeg a többi örökbefogadható mopszról itt lehet olvasni még többet!

Jelentkezni BEMUTATKOZÓ levél kíséretében az info@mopszmentes.hu címen lehet!

Fontos: a bemutatkozó levél tartalmazza merre él a gazdijelölt, lakásban vagy házban lakik, albérlet esetén van e megfelelő hozzájárulás a tulajdonostól kisállat tartására.

Az is fontos, hogy van-e másik háziállat. Ha igen, azokat pár szóban a Mopsz fajtamentés kéri bemutatni. A Mopszokért Alapítvány örül minden segítségnek és adománynak. A beérkezett támogatást a Putrinkával osztják meg felefele arányban. A pénzt a beérkezett állatok ellátására, orvosi kezelésére fordítják.

Mopszokért Alapítvány
OTP BANK 11711003-20013341
Közlemény nem fontos, mind a mopszoké.

NEMZETKÖZI IBAN SZÁMLASZÁM:
HU29 1171 1003 2001 3341 0000 0000
SWIFT OTPVHUHB

1113 Budapest, Bartók Béla út 92-94.

Adószám: Mopszokért Alapítvány 18651137-1-43