Gyönyörű, fekete kiscicáknak keresnek új otthont Dunaharasztin

//Tóth Gábor
fotó: Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
Még május 25-én találták az utcára dobott kiscicákat, és egy tizenéves lány vette őket gondozásába, mentette meg őket a biztos haláltól. Most már a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány védelmét élvezik.

„La Chat Noir”! Az egyébként nagyműveltségű nagymamám francia tudása eddig ért, de nagyon gyorsan megtanultam, hogy ez a kifejezés „fekete macskát” jelent. Éppen az elegáns hangzás miatt gondoltam úgy, hogy ezek a fajta cicák nagyon kimértek, aztán később egy saját fekete cica gazdájaként megtapasztalhattam, hogy nem számít a szín az állatok jellemében – pontosan úgy, ahogyan az embereknél – csak előítélet van a fejünkben.

Most 4 gyönyörű kiscicának keres otthont a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány önkéntesei. Hihetetlenül édesek, játékosak, és makk egészségesek (hiszen már túl vannak az orvosi vizsgálatokon). Egy képen nem is lehet mind a négy cicát szerepeltetni, mert folyton mozgásban vannak, és ezt bizonyítja az alábbi videó is.

Négy kis testvér

A négy testvért május 25-én találták, egy bátor tizenéves hősiesen a gondjukat viselte. Köszönjük Czakó Dorka!💖 Majd hozzánk kerültek és elkezdődött az…

További képek az alapítvány facebook oldalán láthatók!

A leendő gazdik jelentkezését a dunaharasztiallatvedok@gmail.com email címen, vagy a facebookon várják.

Ha szeretnéd támogatni a cicusok költségeit, vagy csak úgy az alapítvány önkénteseit, akkor a következő számlaszámra történő utalással teheted meg:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány

OTP 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift:OTPVHUHB
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com