Segítség kell a segítőknek – támogatásra van szüksége a Tüskevárnak!

//Tóth Gábor
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Segítség kell a segítőknek – támogatásra van szüksége a Tüskevárnak!
Pár hete tele volt a hazai sajtó azzal a kígyóval, amelyet Dunaharasztiban találtak. Az teljesen természetes volt, hogy az idehaza az utcákon finoman szólva is különleges jószágot a taksonyi Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványhoz szállítják. Ám nemcsak őt, hanem nagy-nagyon sok más állatot is visznek ide.

Ápolnak itt, ha kell borzokat, mókusokat, nyesteket, nyulakat, galambokat, peléket, denevéreket, varjakat, szajkókat és még hosszan sorolhatnánk. Leterheltségüket jól mutatja, hogy jelenleg 35 sünit etetnek.

Az elmúlt hetekben nagyon sok súlyosan sérült állat került a gondozásukba. Bár az állatorvosi háttér adott az alapítványnál, de a gyógyszereket, eszközöket nekik is meg kell venniük, a külső laborvizsgálatokat ki kell fizetniük. Mostanra úgy tűnik, hogy nem győzik anyagilag, ráadásul még nem voltak ebben az évben jogosultak az 1%-os támogatásra, derül ki az alapítvány közösségi oldalán megosztott felhívásból.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Ha egy kis összeggel is tudja segíteni a Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítványt, már az is hozzá járulhat egy-egy állat megmentéséhez.

A támogatást egyrészt a rendelő recepcióján elhelyezett adománygyűjtő urnába lehet bedobni, de utalni is lehet az alábbi számlaszámra:

11600006-00000000-83429521

Segítsünk, hogy segíthessenek!

(Tüskevár Vad és Egzotikus Állatvédő Alapítvány / facebook)