Alkoholmentes Tequila, a rátermetteknek

//Berényi Attila
Tequila, fotó: Csivava Fajtamentő Egyesület
Nem, ez nem egy piáról szóló cikk. Itt bizony egy határozott csivava a főszereplő. Ő ugyanis gazdát keres. Mármint Tequila.

Kihívásra vágysz? Szeretnéd átérezni azt a mondást, hogy „Csivava van nálam, és nem félek használni?” Fázós vagy, és jó lenne, ha éjszakánként valaki melegítene a takaród alatt?

Akkor Tequila a Te kutyád! – olvasható a Csivava Fajtamentő Egyesület írásában.

Tequilának sajátos elképzelési vannak a világról. Alapvetően egy bájos, kedves kutyus, de az ő szívét ehhez meg kell hódítani. És miután meghódítottad, nincs további haverfelvétel! Legalábbis emberi.

Más szőrösökkel tökéletesen tud együtt élni, legyen az kiskutya, nagykutya, netán macska. Még vendégségbe is jöhet bárki, csak a kétlábú maradjon kapun kívül. Ha mégis van benne elég spiritusz, és begyalogol a két lábán, akkor Tequila hangot ad nemtetszésének, és jelzi a betolakodót. Ha nem csak beugrott, és nem akarja állandóan „untyulumputyulom” módon megsimogatni, akkor maradhat.

Memóriája finoman szólva elég rövid életű, így, ha ugyanazon személy jön legközelebb, a fenti köröket újra le kell játszani.

Akivel együtt él, azzal viszont tökéletesen együtt működik, ha elég határozottan bánik vele a gazdi. Bújós, pusziosztós, és attól sem kell félni, hogy leharapja az illető orrát. Ha valamivel nem ért egyet, azt hangos szóval jelzi.

Napelemmel működik, így a hideg hónapokban a „minél többet takaró alatt, minél kevesebbet kint” elv vezérli. De amint újra kisüt a nap, órákat képes kinyúlva tölteni a teraszon.

További képek Tequiláról itt:

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Jelentkezni lehet bemutatkozó levéllel a csivavafajtamentoegyesulet@gmail.com email címen lehet.

Ha pedig támogatni szeretnéd a Csivava Fajtamentő Egyesületet, akkor az alábbi bankszámla számra lehet utalni:

CIB Bank 10700581-68475721-51100005
Csivava Fajtamentő Egyesület

CIB Bank, Budapest, Hungary
SWIFT: CIBHHUHB
HUF IBAN: HU84 1070 0581 6847 5721 5110 0005

Adószám: 18523599-1-43

De örömmel fogadnak kutyafelszerelést, kutyatápot, gyógykészítményt is. Jöhet minden mennyiségben a kutyapelenka (gyógyszertárban kapható betegalátét), széles spektrumú féreghajtó, parazitamentesítő szer, immunerősítő, porcerősítő, jó állapotú pokróc, lepedő, fekhely, nyakörv, hám, póráz, tál, kötszerek (lejárt elsősegély doboz), fültisztító folyadék, sampon (Sheba Hex), gyógyszer, stb…