Brendon, a szívrabló!

//Tóth Gábor
Brendon, fotó: Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
Új rovatunkban, minden héten bemutatunk nektek egy-egy családra vágyó, örökbefogadható állatot. Jönnek majd kutyák, cicák, nyulak, mindenki aki árva. Első sztárunk Brendon, aki a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány vendégszeretetét élvezi.

Brendon

Figyeld azt a pofit… nem lehet kibirni mosolygás nélkül. A fiatal úrnak a szeme sem áll jól. A füle meg azért áll minden fotón másképp, hogy valahogy meg ne szokd 🙂 Na meg azért, hogy ne tudd abbahagyni a mosolygást!

Egy minden lében kanál 20 hónapos, oltott, chipezett, ivartalanított kan kiskutya keresi családját közös, hatalmas rohangálásokra, csibészkedésre! Sokat fogyott, most sokkal aktívabb, mozgékonyabb lett. Szeretne kispajtikat, akik játszanak, labdáznak, futnak és sétálnak vele. Valami döbbenetes módon tud labdázni-focizni. Tehát focista, mozgékony családot keresünk a csodacsatárnak.

Szeretne gazdi Anyut és gazdi Aput, akik tanítgatnák és finom kajákkal tömnék a pocakját… Szeretné elfelejteni az eddigi fázást, éhezést, senki kutyája létet… Most már VALAKI…VALAKIK családtagja szeretne lenni.

Méretét tekintve igazából labrador keveréknek indult, aztán félúton meggondolta magát és maradt tacskoid magasságú, szóval nem valami nagytestű kutya… kis helyen is elfér 🙂

Ugye segítesz neki egy megosztással is?

 

Ha pedig beleszerettél, kérlek hívd a Dunaharaszti Állatvédők Alapítványt! Tel.: 06 30 961-8120

Dunaharasztiban lehet vele találkozni! De hidd el, már az első találkozáskor bele fogsz szeretni!

Ha támogatni Brendon ellátását, utalással is megteheted:
Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
11742180-21449486-00000000
OTP
Közlemény: Brendon

PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com