Megnyílt a dho fotókiállítása!

//Berényi Attila
A megnyitó utáni tárlatnézés. fotó: KRM
Csütörtök este megnyílt lapunk fotókiállítása a Laffert Kúriában. Az intézmény nyitvatartási idejében Ön is megtekintheti a dho elmúlt három évéből válogatott 33 fotót. A tárlat ingyenesen tekinthető meg, közel egy hónapig.

Dugig megtelt csütörtök este a Laffert Kúria nagyterme. Bennünket, a kiállítás szervezőit annál nagyobb öröm nem is érhetett volna, minthogy annyian fogadták el a meghívásunkat, hogy szó szerint kiszorultunk a megnyitónak otthont adó teremből.

A megjelenteket Gáll Sándor, a József Attila Művelődési ház és a Laffert Kúria igazgatója, mint házigazda köszöntötte.

Krajnik-Balog Gábor színművész Tornai József – Lemenő nap dombja című könyvének egy részletét mondta el, majd a Blumenstrauss Kórus tagjai adtak elő sváb népdalokat. A kiállítást dr. Szalay László, Dunaharaszti polgármestere nyitotta meg.

Meghívó a dunaharaszti online fotókiállítására!

A tárlaton Tóth Gábor fotói láthatóak. A képekről Dunaharaszti elmúlt három éve, az itt élők, a közös élmények köszönnek vissza. Nézze meg Ön is a tárlatot, hiszen ismerős helyszínek, ismerős emberek, ismerős események köszönnek vissza.

Az eseményt hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg: terveink szerint, minden évben így, fotós formában tekintjük majd át Dunaharaszti egy-egy évét, városnapoktól, városnapokig. A megnyitón el is készült a jövő évi esemény első fotója, egy csoportkép, amelyen a jelenlévők egy része látszik – sokan sajnos nem is fértek bele a képbe.

A 2023-as kiállítás első fotója, az idei megnyitón megjelentek csoportképe. fotó: Tóth Gábor

A kiállítás interaktív. A képek mellett egy-egy QR kódot helyeztünk el. Ha ezt a kódot a mobilja kamerájával beolvastatja, akkor eljuthat a képekről szóló cikkünkhöz, többet megtudhat a fotón látható eseményről, és újabb galériákkal is találkozhat.

(dho)