Meghívó a dunaharaszti online fotókiállítására!

//Tóth Gábor
fotoDHO-kiallitas-kiemelt_dho_20220905

kép, grafika: dho

Megafonos pap, szent szobra a vízen, sajtot majszoló európai bizottsági biztos, politikai nagyágyúk, szelfiző polgármester… bizony ez mind Dunaharasztin történt, és van róla fotónk! Most egy kiállításon mutatjuk meg mindazt, amit az elmúlt közel három év Harasztin készült fotóanyagából fontosnak tartunk és szerintünk látványos.

Amikor elhatároztuk, hogy létrehozzuk a dunaharaszti online című lapot, akkor egy helyi ismerősünk megkérdezte:

„Biztos van itt annyi esemény, hír, amivel meg lehet tölteni egy újságot?”

Magabiztosan vágtuk rá, hogy VAN!

Igazunk lett! Olyannyira, hogy ez idő alatt óriási fotóanyag gyűlt össze. Tóth Gábor, szerkesztő és fotós szemén keresztül láthatja az olvasó nap-mint nap Dunaharaszti életét. Most ezekből a képekből válogattunk össze egy kiállításra valót. A Laffert Kúria és vezetője, Gáll Sándor pedig otthont adott a tárlatnak!

A tárlat megnyitóját szándékosan közvetlenül a Városnapok előttre időzítettük. Szeretnénk ugyanis hagyományt teremteni, évről-évre közösen áttekinteni Dunaharasztival, Önnel, a képeken keresztül, mindazt, ami itt történik. Városnapoktól-városnapokig.

Ez a mi közös múltunk, a közeli múltunk!

A kiállítás plakátja. kép, grafika: dho

Várjuk Önt is, hogy együtt pillantsunk bele ezekbe a fontos, szórakoztató vagy éppen sokatmondó pillanatokba. Nézze meg a képeket és találkozzon velünk, a dho szerkesztőivel a megnyitón!

Időpont: 2022. szeptember 15. csütörtök 18.00 óra
Helyszín: Laffert Kúria, Dunaharaszti, Fő út 172

Örülnénk, ha ott lenne Ön is!

A rendezvény facebook eseményét ide kattintva tekintheti meg.

Üdvözlettel:
Tóth Gábor és Berényi Attila

(dho)