Meghívó a dunaharasztionline.hu idei fotókiállítására

//Berényi Attila
Gyalogos aluljáró a BUBE-munkálatok előtt a vasútállomáson. modell: Simon Ida, fotó: Tóth Gábor / dho
A legnagyobb örömünkre nagy sikere volt tavaly annak a tárlatnak, amelyben Tóth Gábor, lapunk szerkesztőjének, Dunaharasztiról készült képeit mutattuk be. Idén újra megrendezzük a kiállítást, most az azóta eltelt egy év alatt készült képek kerülnek a falakra. Lehet, hogy Ön is ott van valamelyiken.

2022-ben, hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a dho fotókiállítás sorozatát. És úgy tűnik, tényleg hagyomány lesz belőle. Városnapoktól városnapokig mutatjuk meg, mi történt Dunaharasztin egy esztendő alatt – persze a teljesség igénye nélkül. A képeket Tóth Gábor készítette, akinek ez lesz a 3. önálló kiállítása. Olyan fotókat láthat majd, amelyek a mindennapokat, az ünnepeket, örömöt, vagy éppen bosszúságot örökítenek meg. Érzéseket, emlékeket – mindazt, ami mi vagyunk, mi dunaharasztiak. A tárlat tehát nem csak egyfajta éves, képes napló, hanem hangulatok gyűjteménye is: ott van rajta a perzselő tűz és a nyár, a melankolikus ősz, a fiatalok pezsgő élete, az idősek szórakozása, a picik öröme. Emberek, helyek, pillanatok, amelynek kerete Dunaharaszti, az otthonunk.

A kiállítás nyilvános megnyitója és a tárlatvezetés a városnapok utáni hétfőn lesz, de a tárlat már a városnapok alatt (2023. szeptember 17. vasárnap) is látható lesz a Laffert Kúriában.

Időpont: 2023. szeptember 18. 18.00 óra
Helyszín: Laffert Kúria, Dunaharaszti Fő út 172.

Nagyon örülnénk, ha Ön is ott lenne az eseményen!

Üdvözlettel:
Tóth Gábor és Berényi Attila

grafika: dho
(dho)