Kinyit a Csepeli Strandfürdő

//Tóth Gábor
csepelistrandfurdo_forras_csstrfurdo_TBE_1430_20200619

Nagy csúszda a Csepeli Strandfürdőben, forrás: a Csepeli Strandfürdő engedélyével

Az intézmény mától (2020. június 19.) várja a vendégeket, persze csak a biztonsági előírások betartásával lehet igénybe venni a szolgáltatásokat.

Csepel önkormányzatának tájékoztatása szerint a jelenleg érvényes jogszabályi előírások miatt a strand befogadóképessége közel a felére csökkent. Vinkovics Norbert fürdővezető ismertetése szerint, a fürdő területén kötelező a papucs viselése, ennek meglétét a bejáratnál ellenőrizni fogják. Maszk viselése nem kötelező, viszont lázzal, hányásos- hasmenéses illetve légúti megbetegedéssel tilos a belépés.

A Csepeli Strandfürdő főbejárata, forrás: a Csepeli Strandfürdő engedélyével

A kiadott közlemény szerint bejáratnál és az öltözőknél kézfertőtlenítőket helyeznek ki, medencehasználat előtt pedig kötelező a zuhanyzás. A hatósági előírások szerint a medencék vizét fertőtlenítik, minőségét két óránként ellenőrzik. A szauna és a hozzátartozó merülőmedence, valamint az élményelemek egyelőre nem vehetőek igénybe. A gyermekmedencében felnőttek nem tartózkodhatnak. Azokat, akik nem tartják be a biztonsági előírásokat, előbb figyelmeztetik majd többszöri ismétlés esetén felszólítanak a medence elhagyására.

Új öltözőépület, forrás: a Csepeli Strandfürdő engedélyével

A fürdő hétköznap 6-20-ig, hétvégén 8-20-ig tart nyitva.

További részleteket ide kattintva tudhat meg.

 

(csepel.hu)