Programajánló a hétvégére

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció. forrás: freepik
Jó pár program közül választhat ezen a hétvégén is. Dunaharasztin és környékén is több lehetőség adódik.

Dunaharaszti:
Szombaton a Sport-szigeten a Nomád kempingben lesz Baráti Bogrács Parti.

Baráti Bogrács Parti Dunaharasztin

A napokban volt Nepomuki Szent János napja, aki Dunaharaszti védőszentje. Az ő tiszteletére rendez a Haraszti Sváb Fiatalok Egyesülete valamint a Dunaharaszti Sváb tájház vasárnap szentmisét és gyertyaúsztatást.

Nepomuki Szent János napja van

Szintén vasárnap a Sport-szigeten lesz a Piknik Parti, benne az erős emberek versenyével.

Ugyancsak vasárnap 09.00 és 12.00 óra között baba- és gyermekruha börze lesz a Művelődési Házban.

Ismét baba- és gyermekruha börze Dunaharasztin

Dunavarsány:
Szombaton rendezik meg a Willpower Térségi Táncos Találkozót és Családi Napot.

Soroksár:
A Táncsics Mihály Művelődési Házban „TOP LESZ – Kormos Anett önálló estje” lesz szombaton 19.00 órától. A program facebook eseményét itt éri el.

A Fedák Sári Színházban „Marc Camoletti: BOEING, BOEING, Leszállás Párizsban!” című vígjátékát nézheti meg vasárnap 11.00 órától. A program facebook eseményét itt éri el.

Budapest:
A fővárosból két programot emelünk ki. Az egyik a Múzeumok Majálisa. A rendezvény két év kihagyás után tér vissza a Nemzeti Múzeumba (Budapest, 1088 Múzeum krt. 14-16), 2022. május 21-22-én. Az esemény több, mint 70 múzeum részvételével, napközben gyerekprogramokkal, ingyenes tárlatvezetésekkel, változatos gasztro élményekkel, WAMP dizájn vásárral, este pedig koncertekkel várja a látogatókat.

Az ELTE Fűvészkertjében (Budapest, 1083, Illés u. 15) Örökbefogadó napot tartanak, valamint a Biológiai sokféleség/Növények napja is várja a látogatókat.

(dho)