Megkezdődött Dunaharaszti idei sportéve

//Berényi Attila
dmtk-osszefoglalo_20210117
A Dunaharaszti MTK egyesületei már az év első heteiben edzésbe álltak, lejátszották első mérkőzéseiket. Összegyűjtöttük az eddigi eseményeket és a hozzáférhető eredményeket. Hajrá DMTK!

Kosárlabda:

2021.január 7-én a DMTK a MARFC Martos együttesét fogadta. A vendégek nyertek 47:79-re.

Január 10-én a DMTK U14-es csapata a Budafokkal csapott össze, majd 14-én a Dunaharaszti Sportcsarnokban U14-es kosárlabda torna zajlott.

Cikkünk publikálásának pillanatában kezdődött a Pest megyei leány serdülő bajnokság mérkőzése, amelyben a DMTK és a Hernád összecsapását élőben, majd pedig felvételről ide kattintva megnézheti.

Foci:

A DMTK labdarúgó csapatai is az év legelején kezdték meg az edzéseket. A csapat tájékoztatója szerint az utánpótlás korosztályok nagy része januárban futsal bajnokikon, majd a hónap végén és február elején már nagy pályás meccseken vesznek részt.

A felnőtt, megyei I. osztályú csapat javában készül a február 6-i bajnoki rajtra. Felkészülési mérkőzéseket is játszanak, de ezek a járványhelyzetben továbbra is zárt kapus események, azaz a szurkolók nem vehetnek rajtuk részt.

Karate:

A DMTK Karate Szakosztályának U14-es csapata edzőmeccsekkel kezdte meg a szezont, a KSI csapatával mérték össze tudásukat.

(DMTK)