Lakossági fórumot szervez Dunaharaszti önkormányzata

//Berényi Attila
Képünk illusztráció, forrás: freepik / bilanol
Úgynevezett „partnerségi egyeztetés” kezdődik augusztus 12-én, Dunaharasztin. A téma: a Helyi Építési Szabályzat gazdasági és közlekedési területekre vonatkozó módosítása.

A szabályok szerint, ha a HÉSZ, azaz a Helyi Építési Szabályzat változik, akkor ki kell kérni a lakosság véleményét is. A város honlapján megjelent közlemény szerint a tervezet 2020. augusztus 3-tól lesz elérhető a dunaharaszti.hu oldalon, illetve papír alapon a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájában. Személyes megtekintés esetén előzetes időpont-egyeztetés telefonon: 24-504-458, vagy e-mailben a foepitesz@dunaharaszti.hu elérhetőségen.

2020. augusztus 12-én (szerdán) 16.00 órakor lakossági fórumon is lehet véleményt nyilvánítani ezzel kapcsolatban. A rendezvény a József Attila Művelődési Ház klubtermében lesz.

Aki nem személyesen akarja kifejteni a gondolatait, az megteheti majd írásban is:

  • papíralapon a Polgármesternek címezve, a Polgármesteri Hivatal címére – 2330 Dunaharaszti Fő út 152. – történő megküldéssel, vagy
  • elektronikus levélben a drszalaylaszlo@dunaharaszti.hu és másolatban egyidejűleg a foepitesz@dunaharaszti.hu e-mail címre.

A partnerségi egyeztetés végső időpontja: 2020. augusztus 21. 12.00 óra.

 

(dunaharaszti.hu)