Bagira, a macska testbe költözött párduc

//Tóth Gábor
fotó: Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
Egymás után kerülnek utcára a kiscicák. A macskatulajdonosok egy része, félszabadon tartja kedvencét, és (tisztelet a kivételnek) kevesen ivartalaníttatják őket. Ennek pedig a nem kíván szaporulat a vége, a kis életeket pedig a sorsukra hagyják. Egy ilyen csapatból származik Bagira is.

Amikor rá találtak Dunaharasztin, Bagira testvéreivel egyetemben, nem volt jó állapotban, szemeik gyulladtak voltak. Mára azonban gyönyörű, nyurga és egészséges kiscicává cseperedett. A kandúr már megkapta oltásait és a féreghatáson is túlvan a Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány segítségével, chippel is rendelkezik.

Vagány, eleven, minden érdekli. Jelenleg sok kutyával és sok macskával van és mindenkivel jól kijön. Kedves, bújós. Jó lenne, ha új helyén is lenne más állat, akivel játszhat. Csak ivartalanítási kötelezettséggel kerülhet leendő gazdájához, benti tartásra, hogy minél hosszabb élete lehessen.

Security Check Required

null

A leendő gazdik jelentkezését a dunaharasztiallatvedok@gmail.com email címen, vagy a facebookon várják.

Ha szeretnéd támogatni a Bagira költségeit, vagy csak úgy az alapítvány önkénteseit, akkor a következő számlaszámra történő utalással teheted meg:

Dunaharaszti Állatvédők Alapítvány
OTP 11742180-21449486-00000000
IBAN: HU20117421802144948600000000
Swift: OTPVHUHB
PayPal: dunaharasztiallatvedok@gmail.com