Több mint 10 millió forint értékű lopás Dunaharasztin

//Berényi Attila
Képünk illusztráció, forrás: freepik / tongcom
A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság orgazdaság bűntett és lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást nyolc férfi és két nő ellen.

A nyomozás adatai szerint hat férfi egy dunaharaszti cég telephelyről 2019. év elejétől műszaki cikkeket, ruhaneműket, raklapokat és motorolaj termékeket tulajdonított el több mint tízmillió forint értékben. Az ellopott termékeket négy társuk anyagi ellenszolgáltatásért otthonaikban tárolta és értékesítette, tudósít a szigetszentmiklos.hu.

A szigetszentmiklósi nyomozók azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit. A nyolc férfit és a két nőt a rendőrök 2019. december 4-én elfogták és a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra előállították.

Hat férfit lopás bűntett, két férfit és két nőt pedig orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki.

A rendőrök az ügyben több helyszínen végzett kutatások során több millió forint értékű, a bűncselekményekből származó termékeket találtak és foglaltak le. Ellenük az eljárást a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság folytatja.

 

(via: szigetszentmiklós.hu)