A garázs helyett kényelmesen, konténerekben lehet majd tárolni Dunaharasztiban

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció, forrás: freepik / nexpix
Európa szerte sorra nyílnak a lakossági önkiszolgáló konténerparkok, sőt az óceánon túl már egészen bevett gyakorlatnak számít, hogy az éppen nem használt eszközöket, bútorokat, akár ruhákat a lakosság egy bérelt tárolóban, vagy konténerben tartsa, írja a portfolio.hu.

Sokak számára okoz gondot, hogy az éppen használaton kívüli bútorok, kisgépek, háztartási eszközeik, vagy bármely ingóság tárolására nincs megfelelő hely, a garázsok jó megoldást nyújthatnának erre, de azok is megtelnek előbb-utóbb.

A lap cikke szerint Magyarországon is vezeti a rendszert egy dán vállalat. Különböző méretű, zárt területen elhelyezett fém konténereket kínálnak magánemberek, vagy akár cégek számára, hogy biztonságban tárolhassák a nagyobb méretű értékeiket, mondta el szerkesztőségünknek Paulik Zsolt, a Titán Csoport magyarországi fiókvállalatának vezetője.

A konténereket különböző időtartamra vehetik igénybe a bérlők, az önkiszolgáló rendszerű szolgáltatás miatt pedig éjjel-nappal hozzáférhetnek az itt tárolt tulajdonukhoz. Immár 5 ilyen raktárbázis érhető el, és a cég azt tervezi, hogy hamarosan újabb parkot nyitnak, méghozzá 2-3 héten belül Dunaharasztiban.

 

(portfolio, dho)