Az életéért küzd a négygyermekes Apa!

//Tóth Gábor
non_hodgkin_charitiy_freepik_rawpixel_20191210

Képünk illusztráció, forrás: freepik / rawpixel

Egy különösen agresszív rákfajta támadta meg a férfi szervezetét. Van gyógymód, de nagyon drága. Lehet segíteni, méghozzá szépüléssel!

Zoli 41 éves és négy kisgyerek édesapja, 2019. áprilisa óta küzd kiújult ritka nyirokrákbetegséggel (Non-Hodgkin limfóma, PMBCL). Négy különböző kemoterápián és immunterápián van túl, melyek egyike sem volt eredményes. A magyarországi gyógyítási lehetőségek elfogytak, itthon már nem tudják megmenteni. Európa több országában már elérhető egy 2017-ben engedélyezett terápia (CAR-T Cell), mely jó eséllyel megmentheti őt. Münchenben megkaphatja a kezelést, de ennek teljes költségét előre ki kell fizetnie a családnak. Zoli megmentéséhez 250 millió forintra van szükség.

A családjának ez az összeg önerőből elérhetetlen, de ha kétszázötvenezer ember úgy dönt, hogy segít megmenteni őt a gyerekeknek, és utal 1000 Ft-ot, akkor megvan a szükséges összeg.

Az alapítvány neve: Itthon-Otthon Alapítvány
Magnet Banknál vezetett számlaszám: 16200223-10054653
Megjegyzés: Zoli

Zoli blogot ír a betegségéről, ami az alábbi linken elérhető:
https://legyozleknhl.home.blog/

Dunaharaszti híres arról, hogy összefog, ha valakinek segítség kell. Nos ez ezúttal is így történik. Kormanik Andrea, beauty-med prekozmetológus indított egy érdekes akciót. Decemberben a nála szépülők kezelésének árából, sőt a karácsonyi ajándékutalványok árából is darabonként 2 ezer forintot utal az alapítványnak. Andi felhívását itt lehet elérni!