Cserbenhagyót keres a rendőrség

//Tóth Gábor
gazolas_freepik_jcomp_230317

Képünk illusztráció. forrás: freepik / jcomp

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya keres egy egyelőre ismeretlen tettest. Egyelőre közúti baleset okozása miatt keresik.

A rendőröket 2023. március 2-án kora este hívták egy fővárosi kórházba, miután kiderült, az egyik betegüket elgázolhatták, áll a police.hu oldalon megjelent felhívásban. Az 55 éves férfi elmondta, aznap 8 óra 45 perckor a Szigetszentmiklós, Szent Erzsébet tér közelében található körforgalom előtti gyalogos-átkelőhelyen tolta át a biciklijét, amikor egy, a Bajcsy-Zsilinszky út irányából érkező, fehér autó elütötte. Se rendőrt, se mentőt nem hívtak, később azonban megállapították, a baleset következtében eltört a jobb alkarja.

A járműről és a sofőrről nagyon kevés információ áll rendelkezésre (fehér kocsi, a vezető 35-40 év körüli férfi), ezért a szigetszentmiklósi közlekedési vizsgálók segítséget kérnek azonosításához.

Kérik, hogy aki látta a balesetet, az autóval, vagy a sofőrrel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-2362896 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón.

(police.hu)