Gyorsan elkapták a taksonyi építőanyag-tolvajt

//Berényi Attila
tolvaj_freepik_rcphotostock_230105

Képünk illusztráció. forrás: freepik / rcphotostock

Úgy tűnik Taksonyban mostanság az építkezésekhez, házfelújításokhoz használható anyagokat, szerszámokat lopják leginkább. Újabb tettes került rendőrkézre. Ő építőanyagokat lopott, ráadásul több helyről.

Még december közepén kaptak el egy férfit, aki szerszámokat lopott egy kocsiból, több százezer forint értékben.

Gyorsan a végére jártak a taksonyi bűnügynek

Most építőanyagok tűntek el egy családi háztól, ugyancsak Taksonyban. Padlódeszkák, tetőlécek, cserepes lemezek és különféle aljzatszigetelő anyagoknak veszett nyoma egy taksonyi épülőfélben lévő háztól 2022. január 2-án. A kár meghaladta a kétmillió forintot, áll a police.hu oldalon megjelent közleményben.

A szigetszentmiklósi rendőrök már másnap előállítottak egy 29 éves, bádogosként dolgozó férfit. Kihallgatásán azt vallotta, utca név szerint nem emlékszik a helyszínre, arra viszont igen, hogy elhozott dolgokat, nem keveset, nem is egyszer és nem is csak onnan. A lopott anyagok egy részét ismerősének szánta, -mondván ő is építkezik -, a többin tovább adott.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfi ellen folytatólagosan elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

(police.hu)