Változó rend a szeptemberi éjszakákon a H6-s HÉV-en

//Berényi Attila
kép: dho
Karbantartás miatt néhány szeptemberi éjszaka és hajnalban változása kell számítani a ráckevei HÉV közlekedésében.

A munkák a vonal déli szakaszának forgalmát érintik, derül ki a MÁV-HÉV közleményéből.

  • Szeptember 14-én és 15-én (szerdán és csütörtökön) kb. 21:30-tól üzemzárásig, valamint szeptember 27-én (kedden) kb. 21:30-tól másnap 5 óráig a vonatok Szigethalom alsónál, Szigethalomnál, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél, Szigetszentmiklós alsónál, a József Attila-telepnél és Szigetszentmiklósnál a Ráckeve irányú peronok mellett áll meg mindkét irányban.
  • Szeptember 15-én és 16-án (csütörtökön és pénteken) üzemkezdettől 5 óráig, valamint szeptember 26-án (hétfőn) kb. 21:30-tól másnap 5 óráig a vonatok Szigetszentmiklósnál, a József Attila-telepnél, Szigetszentmiklós alsónál, Szigetszentmiklós-Gyártelepnél, Szigethalomnál és Szigethalom alsónál a Közvágóhíd irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.

Érdemes tehát ezeken a napokon tájékozódni, mert a menetrendben is történhetnek változások, sőt előfordulhat az is, hogy nem közlekednek.

Az utazásszervezéshez használja a BudapestGO applikációt. Ennek segítségével pontos képet kaphat a menetrendről, és a rendszer le is tervezi utazását.

(MÁV-HÉV)