Megnyitott a nagyközönség előtt a dunavarsányi uszoda

//Tóth Gábor
uszoda-belso-start_freepik_20220105

Képünk illusztráció. forrás: freepik

Az úszás szerelmeseinek fontos hír, hogy ez év elejétől a nagyközönség előtt is megnyílt a Dunavarsányi Olimpiai Központ.

Az intézmény közösségi oldalán megjelent tájékoztató szerint jelenleg hétfőtől péntekig 08:00 – 14:00 óra között lehet igénybe venni a szolgáltatásokat. A többi időben ugyanis a versenysportolóké az elsőbbség, hiszen egy edzőtáborról van szó. Bár a kiadott tájékoztatás szerint az igények függvényében rugalmasan kezelik majd az úszósávok használatát a nagyközönség számára. Így a januári időszak után változhat a rend.

Az árlista szerint tankerületi úszás oktatás is van itt, valamint wellness jegy, futó – úszó jegy is váltható és kedvezményt kapnak diákok és az idősek. A belépés két órára szól, de pótjeggyel meghosszabbítható.

kép: Dunavarsányi Edzőtábor / facebook

A MNSK Nemzeti Sportközpontok tájékoztatása szerint az edzőtáborban 25 méteres (8 méter széles) úszómedence található, a szaunaházban vízforgatásos pezsgőmedence (ez most nem használható), száraz- és gőzszauna kapott helyet.

További részletekért a 24/473-044-es számot lehet hívni.

Megközelítés autóval: az 510-es úton Taksony elhagyása után a szigethalmi elágazásnál jobbra kell fordulni. Innen nagyjából 50 méter az olimpiai központ bejárata.  A tábor területén lehet parkolni.