Gyorsan elkapták a cserbenhagyót Szigetszentmiklóson

//Berényi Attila
A vétkes sofőr autója. fotó: police.hu
A szigetszentmiklósi rendőrök előállították azt a 28 éves férfit, aki a gyanú szerint egy piros jelzésnél álló személygépkocsinak ütközött, majd gondolkodás nélkül továbbhajtott. Autós üldözés is volt.

Egy 46 éves helybéli férfi kérte a rendőrök segítségét, amikor 2021. december 13-án este Szigetszentmiklóson egy piros lámpánál állt és egy személygépkocsi hátulról neki hajtott, tudósít a police.hu. A vétkes sofőr megállás és adatai hátra hagyása nélkül tovább hajtott. A balesetet szenvedő férfi sérülés nélkül úszta meg a balesetet, gépkocsijában azonban körülbelül egymillió forintos kár keletkezett. A még mozgásképes járművel a balesetet okozója után eredt, közben értesítette a rendőrséget.

A szigetszentmiklósi rendőrök gyorsan reagáltak a bejelentésre, elfogták a 28 éves férfit, megszondáztatták, a műszer pozitív értéket mutatott, azaz ittas volt. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vele szemben járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást, vezetői engedélyének visszavonására intézkedtek.

(police.hu)