Lebukott a pasikat mérgező asszony

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció, forrás: freepik
Nappal operátorként dolgozott egy gyárban, éjszakára azonban halálos veszedelmet hordozó méregkeverővé változott az áldozatait internetes társkeresőkön behálózó szigetszentmiklósi nő. Viktória italba kevert nyugtatóval bódította el a partnereit, írja a borsonline.

A lap szerint az asszony már korábban is összetűzésbe keveredett a törvénnyel, lopás miatt ítélték el, de próbára bocsátották.

A vöröses-barnás hajú nő kedden állt újra a bíróság elé, a Budapest Környéki Törvényszék tárgyalótermébe vezetőszáron és bilincsben vezették be. Kétrendbeli, életveszélyt okozó testi sértés és háromrendbeli lopás a vád ellene.

Viktória 2018 szeptemberének elején elhatározta, hogy több internetes társkeresőre is regisztrálja ma­gát. Kamuképet használt, és a nevét Krisztinára változtatta. Így ismerkedett különböző férfiakkal, akikkel randizni kezdett. A férfiakat italba kevert nyugtatókkal kábította el, majd kirabolta őket. Mobilt, készpénzt és bankkártyát zsákmányolt. A rendőrök október 3-án egy szórakozóhelyen elfogták a nőt. A táskájában SIM-kártyákat, e-mail-címeket és jelszavakat, valamint vényköteles tablettákat találtak. Azóta is előzetes letartóztatásban van, a bűnösségét nem ismeri el, tudósít a lap.

 

(via: borsonline)