Leslie Mandoki újra itthon lép fel

//Tóth Gábor
kép forrása: Red Rock Production
Hamarosan a fővárosi Bazilika előtti téren újra felcsendül a zene, amikor a magát mindig is pesti srácnak valló magyar származású zenész, producer és énekes, Leslie Mandoki és grandiózus zenekara, a Mandoki Soulmates egy különleges koncerttel ajándékozza meg a magyar közönséget a Szent István ünnep keretén belül, áll a szervezők szerkesztőségünknek küldött közleményében.

Ezen az impozáns helyszínen, ahol a művészet és a zene egymással összefonódik, a zenekar páratlan élményt kínál minden jelenlévőnek. A koncert egyedi hangulatát nem a különleges látványelemek határozzák meg, hanem a magával ragadó muzsika, a kiemelkedő művészek, a pozitív energiák és nem utolsó sorban a lelkes közönség. A varázslatos környezet, a szabad égbolt csak tovább fokozzák majd az est hangulatát.

A Mandoki Soulmates tagjai között megtalálhatóak az angol progresszív rock és az amerikai fusion jazz ikonjai, akiknek együttesen 35 Grammy-díjuk van.

A koncertre a Mandoki Soulmates egyedi zenei produkcióval készül, amely Bartók Béla „Magyar képek” című művére épül. Ez az alkotás az erdélyi népzene gazdag hagyományait ötvözi a progresszív rock és jazz elemekkel, olyan zenei értékközösséget teremtve, amely áthidalja a társadalmi és kulturális különbségeket. A Mandoki Soulmates 30 éves jubileumát ünnepli idén, és büszkén állítja és vállalja, hogy igényes zenéjük hídépítő szerepet tölt be szerte a világon.

Helyszín: Budapest, Szent István tér
Időpont: 2023. augusztus 18. 19.00

(Village Media)