A Szanazugban táboroztak a haraszti taekwondósok

//Tóth Gábor
wt-taekwondo_tabor1_DH-WT_Taekwondo_20220710

A szanazugi tábor résztvevői. fotó: Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesület engedélyével

Nyílt edzőtábort tartott a Szanazugi Ifjúsági táborban a Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesület. A rendezvényhez a Békéscsabai Lakótelepi SE. WT Taekwondo Szakosztálya és a Budapest Honvéd Taekwondo Szakosztálya is csatlakozott.

A táborban több mint ötven taekwondós edzhetett együtt öt napon át. A programot úgy építették fel, hogy a sportolók foglalkozhassanak harcművészetük minden részével. A Magyar Taekwondo Szövetségtől kölcsön kapták az elektromos pontozórendszer technikai felszerelését, így napi szinten vívhattak házi versenyeket. De volt bázistechnikai- és formagyakorlat is, sőt önvédelmi technikákat is elsajátíthattak a résztvevők.

Az elektromos pontozórendszer. fotó: Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesület engedélyével

Persze arra is volt lehetőség, a gyerekek kipihenhessék a tanév fáradalmait – minden nap fürödhettek a Körösben, előadást tartott a Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési előadója is a közösségi média veszélyeiről. De rendőrségi kutyás bemutató is volt.

A tábori hét színes öves és mestervizsgával zárult, derül ki Szedoglavits Alajos (IV. dan-os mester, a Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesület elnöke, a rendezvény főszervezője) szerkesztőségünknek küldött közleményéből.

(Dunaharaszti WT Taekwondo Egyesület)