Nemzetközi szinten is sikeres a két ifjú haraszti fallabdázó

//Tóth Gábor
A magyar junior csapat (jjobbról): Czakó Vince (Dunaharaszti), Mannheim Martin (Dunaharaszti), Sáli Barnabás, Kárai Borond. fotó: Czakó-Kovács Emília
Hétvégén Zágrábban rendezték meg a Croatian Junior Opent, amely a horvát szövetség saját versenye, áll a Magyar Fallabda (Squash) Szövetség beszámolójában. Dunaharasztiról két versenyző érkezett!

Hazánkat egy négyes különítmény képviselte, U13-ban Czakó Vince és Kárai Botond, U17-ben Sáli Barnabás, U19-ben pedig Mannheim Martin lépett pályára.

U13-ban a harmadik helyet a dunaharaszti Czakó Vince szerezte meg, a bronzmeccsen 3-0 arányban győzte le ellenfelét. Kárai Botond egyel feljebb jutott a dobogón, az első kiemelt horvát srác elleni döntő elvesztése után ezüstérem került a nyakába.

A legidősebbeknél a szintén dunaharaszti illetőségű Mannheim Martin csoportmásodikként jutott el a bonzmeccsig, ahol egy ötszettes meccsen éppen csak, de sajnos alulmaradt, így a negyedik helyen zárta a tornát.

U17-ben Sáli Barnabás a csoportmérkőzéseken, és az elődöntőben sem veszített egyetlen szettet sem, és a döntőben is csak egy kiélezett, ötszettes meccsen tudták csak legyőzni. Ő is ezüstéremmel térhetett haza.

(Magyar Fallabda (Squash) Szövetség / facebook)