A nagycsapat nem, az utánpótlás pályára lépett az elmúlt napokban

//Berényi Attila
dmtk_utanpoltas_hetvege_freepik_20210419

Képünk illusztráció. forrás: freepik

Elmaradt a Dunavarsány – DMTK labdarúgó mérkőzés, a második csapat viszont küzdött és zárta az alapszakaszt, és a fiatalabbak is pályára léptek városunk focistái közül.

A Pest megyei I. osztály huszonnegyedik fordulójára kisorsolt Fémalk-Dunavarsány – Dunaharaszti MTK bajnoki mérkőzés elmarad, áll a DMTK tudósításából. A dunavarsányi csapat ugyanis élt lehetőséggel, és a koronavírus járványra hivatkozva egyoldalúan halasztotta a meccset. A találkozó új időpontjáról a két csapat közösen egyezik majd meg.

A DMTK első számú csapata így legközelebb most szerdán lép majd pályára a Gödöllő ellen, majd szombaton a Százhalombatta lesz az ellenfél, hazai pályán.

A mögöttünk hagyott hétvégén U15-öseinken kívül, minden utánpótláskorú csapatunk pályára lépett, áll a DMTK összefoglalójában.

Felnőtt II:
Szigetcsép SC – Dunaharaszti MTK II 1-4

Ezzel a sikerrel a második helyen zárta a DMTK II a bajnokság alapszakaszát. A folytatásban a Törökbálint, a Sóskút, a Szigetszentmárton és a DMTK II a Felsőházban szerepel majd, ahol minden csapat játszik mindenkivel két-két mérkőzést, vagyis a mieinkre még hat tétmérkőzés vár tavasszal.

U19:
Dunaharaszti MTK – Balatonfüredi UFC 8-1

U17:
Dunaharaszti MTK – Balatonfüredi UFC 6-2

U14:
Főnix-Gold FC – Dunaharaszti MTK 3-1

U13:
Ferencvárosi TC – Dunaharaszti MTK 15-0

U12:
Ferencvárosi TC – Dunaharaszti MTK 8-1

Hajrá DMTK!