Csomádon küzdenek a DMTK focistái

//Tóth Gábor
A Pest megyei I. osztály tizenkettedik fordulójában a Cso-Ki vendége lesz Dunaharaszti első számú felnőtt foci csapata, szombaton 13:30-tól.

A DMTK ismertetője szerint a  Cso-Ki jól kezdte a szezont, de az utóbbi hetekben rapszodikussá vált a teljesítményük és visszacsúsztak a tabellán a hetedik helyig. A mieink viszont egyre erősebbek, és a második helyen állnak.

Cso-Ki Sport – Dunaharaszti MTK
Csomád, 11.07., szombat, 13:30

A hétvégén az utánpótlás korúak is pályára lének:

  • 11.07. szombat 10:00 UTE – DMTK U12
  • 11.07. szombat 10:00 DMTK – Ikarus-Maroshegy U14
  • 11.07. szombat 12:00 DMTK – Ikarus-Maroshegy U15
  • 11.07. szombat 12:00 Bicske – DMTK U19
  • 11.08. vasárnap 13:30 Törökbálint – DMTK II

FONTOS!

A sportrendezvényeken a nézők KIZÁRÓLAG az orrot és a szájat takaró maszkban vehetnek részt, és az ülőhelyek esetében minden személy között két helynek üresnek kell maradnia. Álló szurkolás esetében is tartani kell a másfél méteres védőtávolságot.

A DMTK vezetősége ezen fölül úgy döntött, hogy a játékosok és családtagjaik védelmében minden utánpótlás mérkőzést, edzést, valamint az OTP Bank Bozsik Program rendezvényeit zárt kapuk mögött rendezi meg áll a csapat közleményében.

A korlátozás azt jelenti, hogy kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek a létesítmény területén belül.

Mivel a Csónak utcai műfüves pálya kerítésen kívülről is jól belátható, ezért akik onnan nézik majd a mérkőzéseket, edzéseket, a megfelelő távolságtartásra és a szájmaszk használatára különösen figyeljen oda.

Hajrá DMTK!

(DMTK)