Továbbjutott Dunaharaszti focicsapata a Magyar Kupa következő fordulójába

//Berényi Attila
dmtk_eredmeny_freepik_jcomp_20200810

Képünk illusztráció, forrás: freepik

Vasárnap a DMTK a Magyar Kupa Pest megyei ágának második fordulójában a Gödöllőt látta vendégül. 2-1-re nyertek a mieink.

A DMTK honlapján megjelent beszámoló szerint ahhoz, hogy a legjobb 128 közé kerülhessen a Magyar Kupában a csapatunk, még egy körön kellene túljutni. A mérkőzés után Halász Gyula vezetőedző elmondta:

„Látszik a csapatunkon, hogy még alakulófélben van. Egy elfogadható első félidő után, a második játékrészben inkább a kapkodás volt a jellemző a részünkről. A továbbjutásnak természetes örülünk, hibáinkat javítani kell. Sajnos, a mérkőzésen Kozári Csaba a kulcscsontját törte.”

A Magyar Kupa Pest Megyei Selejtező körének harmadik fordulójában, most szombaton (2020.08.15.) a Dunavarsányi TE lesz a DMTK ellenfele, hazai pályán. A tét az országos főtáblára jutás.

Hajrá DMTK!

Dunaharaszti MTK

A Gödöllői SK felett aratott 2:1-es gyözelmével a Dunaharaszti MTK c… sapata bejutott a Magyar Kupa Pest Megyei selejtezőjének 3. fordulójába. A mai sorsolást követően hazai pályán fogadhatjuk a Dunavarsányi TE együttesét. További párosítások az Országos Főtáblára, azaz a legjobb 128-ba jutásért: Cso-Ki Sport (m.I.) – Viadukt-Biatorbágy (m.I.) Ráckeve VAFC (m.II.)