Visszatér a Dunaharaszti MTK-hoz Bujdosó Zsombor

//Berényi Attila
Képünk illusztráció, forrás: freepik
Nem dolgozik tovább Shane Tusuppal a 15 éves dunaharaszti kötődésű úszó. Felkészülését korábbi edzője, Lőrinczi György irányításával folytatja.

Bujdosó tavaly augusztusban búcsúzott el Lőrinczitől, hogy Hosszú Katinka volt férjével és edzőjével tréningezzen, az úszó az amerikai edző kedvéért még Debrecenből is elköltözött, hogy Budapesten készülhessen, írja az írja az SzPress.

A hat hónap után azonban szülei kivették a Tusup-iskolából, és arra kérték volt trénerét, hogy vegye vissza egykori tanítványát.
Liaria Cusinato és Földházi Dávid után a tizenéves Bujdosó már a harmadik úszó, aki eltérő okokból és megfontolásból nem kér Tusupból és a módszereiből.

Lőrinczi György, a régi-új edző az SzPress Hírszolgálatnak azt mondta:

„Az is megfordult a fejemben, hogy Zsombor a közelgő átigazolási időszakban más klubot választ, talán éppen azt, amit Tusup szeretne felépíteni, annak viszont sokkal nagyobb volt a realitása, hogy a Bujdosó család jobbnak tartja visszajuttatni Zsombort abba a közösségbe, ahol jól érezte magát és az eredményei is folyamatosan javultak.”

A DMTK edzője elmondta: már most tudható, Zsombor február 28-án magyar klubtársaival együtt utazhat a törökországi edzőtáborba.

 

(SzPressz)