Hétfőn ülésezik ismét Dunaharaszti képviselő-testülete

//Tóth Gábor
kepviselo-testulet-ules-promo_dho_20211024

Korábbi kép. fotó: dho

Mivel ez lesz a hónap utolsó hétfője, így szokás szerint ekkor ül össze a város legfőbb döntéshozó szerve. A meghívóban 11 napirendi pont szerepel, de rendkívüli előterjesztések még növelhetik ezek számát.

Szavaznak majd a képviselők az önkormányzat ez évi költségvetési rendeletének módosításáról. Ez ilyenkor megszokott, hiszen túl vagyunk az első fél éven és így már látszik, hogy az előre tervezett számok hogyan módosultak eddig.

Könyvvizsgálókat is választanak majd, valamint működési támogatásról is határoznak, amelyet a DH-Főúti Projekt Kft. kap majd meg.

Győztest hirdetnek majd a „Közutak karbantartása, üzemeltetése, felújítása” címen kiírt közbeszerzés tárgyában.

Szavazás várható a MÁV-Alsó területrendezését érintő ügyben is, és módosíthatnak a képviselők a Helyi Építési Szabályzaton, valamint a Víziközmű Gördülő Fejlesztési Terven.

Döntés születik a József Attila Művelődési Ház vezetői posztjáról és pályázatot írnak ki a Városi Könyvtár vezetőjének helyére is.

Szavaznak a képviselők a 2022. II. félévi képviselő-testületi ülések időpontjáról és beszámolót fogadnak el a határozatok végrehajtásáról.

A képviselő-testület ülése 2022.06.27-én, 14.00 órakor lesz a Városháza Dísztermében. Az eseményen született döntésekről, szokás szerint összefoglalót adunk közre.

(dho)