Modernizálják a menza rendelést és bővül a választék

//Berényi Attila
Képünk illusztráció, forrás: freepik / wavebreakmedia
Kétféle menüsorból választhatnak a jövő februárjától az iskolás gyerekek Dunaharasztin, a megrendelést digitalizálják. Az ovisok szüleinek is egyszerűsödik a rendelés.

Az Önkormányzat és a közétkeztetést végző Prizma-Junior Zrt. közös fejlesztése 2021. február 1-től lesz elérhető, derül ki a város hivatalos oldalán megjelent hírből.

Ettől az időponttól online szülői felülettel és online fizetési modullal bővül a gyermekétkeztetési program a Menza Pure online felületén. Itt a szülők könnyen elintézhetik a napi menza megrendelést és a lemondást is. További fejlesztés, hogy megnyílik a bankkártyás fizetési lehetőség is.

Az általános iskolák és a gimnázium tanulói esetében 2021. február 1-től az ebédre vonatkozóan „A” vagy „B” menü kiválasztására nyílik lehetőség. A teljes hónapra vonatkozó „A” vagy „B” ebéd kiválasztása adott hónapot megelőző hó 10-e és 20-a között lehetséges, amennyiben a szülő nem választ a menük közül, úgy automatikusan az „A” ebéd menüt kapja a gyermek, áll a közleményben.

Az iskolások szülei további információkat ide kattintva kaphatnak, míg az ovisok szülei itt tudnak tájékozódni a részletekért.

(dunaharaszti.hu)