Időpontfoglalás kell az okmányirodába!

//Berényi Attila
Megosztás itt: print
Megosztás itt: email
Időpontfoglalás kell az okmányirodába!
Már csak időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket a kormányhivatali ügyfélszolgálatok (kormányablakok, okmányirodák), aki teheti, online intézze hivatali ügyeit!

A járvány terjedésének, valamint a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében szerdától (2011.11.11) csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és okmányirodákban, áll a Miniszterelnökség közleményében.

Időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu oldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon, illetve a 1818 ingyenesen hívható telefonszámon van lehetőség. Az interneten elérhető Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban (amit itt érhet el) az ügyfelek ügyfélkapu regisztráció nélkül is foglalhatnak időpontot. Ez alól kivételt képeznek a gépjármű ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök. Szerdától nem közlekednek a kormányablakbuszok és a települési ügysegéd szolgálatok működését is felfüggesztik.

A többi kormányhivatali ügyfélszolgálaton telefonos, illetve e-mailben történő időpontfoglalás lehetőségét biztosítják, az elérhetőségek a kormanyhivatal.hu oldalon találhatók.

Dunaharaszti Okmányiroda:
2330 Dunaharaszti, Báthory u. 1.
okmanyirodadharaszti@pest.gov.hu

Tel: 06 24 531 480 vagy 1818
Fax: 06 24 531 491

 

(Miniszterelnökség)