Diákösztöndíj-pályázatot írt ki Dunaharaszti

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció, forrás: freepik / rawpixel
Dunaharaszti Város képviselő-testületének Oktatási, Művelődési és Sport Bizottsága a 2020-2021-es tanévre meghirdette a „Dunaharaszti diákösztöndíj-pályázatot”.

A város honlapján olvasható tájékoztató szerint a cél az, hogy támogassák a kiemelkedő tanulmányi- és  versenyeredményeket elérő, Dunaharasztin lakó és tanuló diákokat  általános- vagy középiskolai tanulmányaik sikeres folytatásában. Ennek megfelelően az 5 és 8 évfolyamos általános iskolások, valamint a 7-12. évfolyamos középiskolások pályázhatnak, külön kategóriában. Az elbírálásnál a tanulók tanulmányi- és versenyeredményeit veszik figyelembe.

A pályázati dokumentumok átvehetők az intézményvezetőknél és az osztályfőnököknél, valamint, a Polgármesteri Hivatal pályázati ügyintézőjénél ügyfélfogadási időben (Zörgő Szilvia – Dunaharaszti, Fő út 152., 2. szoba), vagy letölthetők a város honlapjáról ide kattintva.

A kitöltött dokumentumokat 2020. szeptember 18. 12 óráig lehet leadni (2330 Dunaharaszti, Fő út 152., 2. szoba, Zörgő Szilvia).

Döntést a szakbizottság szeptember 24-i ülésén hoznak, az eredményről pedig postai úton értesítik az érintetteket.

 

(dunaharaszti.hu)