Több közterület fejlesztése is elkészült Dunaharasztin az elmúlt hetekben

//Berényi Attila
Terelőelemek a piactér Temető utca felőli oldalán, fotó: dunaharaszti online
A város képviselő-testülete hétfőn tartotta meg, idei első ülését. Ezen dr. Szalay László polgármester beszámolt az elmúlt hónapban elvégzett munkákról, köztük azokról a fejlesztésekről amelyek az utakat, közterületek érintik.

A város hivatalos honlapján is fellelhető tájékoztató szerint Befejeződött a Némedi út déli oldalán a járdaépítés és vele párhuzamosan a csapadékvíz szikkasztó árkok felújítása. A városvezető a képviselőknek elmondta, hogy a Némedi úti és Andrássy utcai lakosok által külön kért kapubeállók kialakítása ezután fog megkezdődni.

Elkészült a Vadvirág utca a Ponty utcáig, a Sport szigeten a játszótéri összekötő út, az Alsó-Duna utca, a Hókony szigetre vezető utca és a Hókony sor mészkővel való javítása.

A biztonságosabb közlekedésről is gondoskodtak azzal, hogy a Magyar Közút kérésére egy elsőbbségadás tábla került a Felső-Duna utca – 510-es út csatlakozásához. Ezen fölül egy közlekedést segítő tükör került a Máv-alsó utcába, a Kaszala utca csatlakozásához. A piactér Temető utcai oldalán pedig terelő elemek akadályozzák innenről az illegális autóbehajtást.

 

(via: dunaharaszti.hu)