Segítsd mozgással egymillió forinthoz a Hunyadi sulit!

//Tóth Gábor
sportoloiskolasok_freepik_230331

Képünk illusztráció. forrás: freepik

Ismét elindította a „Millió lépés az iskoládért” kezdeményezést a Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program támogatásával. A kezdeményezéshez csatlakozott a Hunyadi suli is, de az Ön segítségére is szükség van.

Az akció lényege, hogy minél többen mozogjanak, és azok a sulik, amelyek csapatai, vagy támogatói a legjobban teljesítenek egymillió forintot nyerhetnek. A pénzből sporteszközöket vásárolhat az intézmény. Erre pedig a Dunaharaszti Hunyadi János Német Nemzetiségi Általános Iskolának is nagy szüksége van.

Bármilyen mozgásforma megfelelő, még a séta is. De az is szuper, ha valaki táncol, úszik vagy akár focizik. Ehhez egy teljesen ingyenes appot kell letölteni a mobiltelefonra. A támogatott sulik között pedig jelölje meg a Hunyadit.

A regisztrációt követően 77 napos virtuális utazás indul a Millió lépés programban, azaz Magyarország térképén tudja követni mindenki, hogy milyen távolságot tett meg. A programban minden héten más-más sportoló, művész, ismert közéleti személy vagy szervátültetett inspirál a mozgásra.

A verseny időpontja: 2023. március 27 – június 11.

(milliolepes.hu)