Szavazással segítheti a Rákóczi sulit

//Berényi Attila
Képünk illusztráció. forrás: freepik
A Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola egy pályázat főszereplőjévé, versenyzőjévé vált, másik két programmal együtt. Ön pedig egy szavazattal hozzásegítheti az intézményt, és így az oda járó gyerekeket, hogy a suli hozzájuthasson a vágyott fejlesztéshez.

Az intézmény szabadtéri edzőeszközöket szeretne telepíteni területére, amelyeken kicsik és nagyok egyaránt sportolhatnak, természetesen biztonságos körülmények között. Ezzel bővítenék a szabadidős tevékenységek körét, és színesítenék a testnevelés órákat. A sulinak mindössze egy tornaterme van, ezt használja 650 gyermek. Nekik pedig nagy segítség lenne, ha szabadtéri eszközöket is használhatnának. Voksolni nagyon egyszerűen lehet, és Ön úgy segíthet, hogy nem kerül egy fillérjébe sem.

A kezdeményezés a CHERRISK GO applikáció üzemeltetőjétől származik. Három kezdeményezést, köztük a Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola civil szervezetét, a Rákóczi-liget Gyermekei Alapítványt választották ki, és közülük kerül ki a nyertes, akinek a programját finanszírozza az app.

Voksolni ide kattintva tud. Az oldalon megtalálja a pályázó szervezetek programjának rövid leírását, majd az oldal alján ki tudja választani a Rákóczi-liget Gyermekei Alapítványt. Az e-mail címét azért kérik el, mert mindenki csak egy alkalommal szavazhat.

Az applikáció, a CHERRISK GO egyébként pontosan a mozgás örömét hivatott terjeszteni. Ez az alábbiak szerint működik – letöltése nem feltétele a szavazásnak, de használata jó móka.

  1. A CHERRISK GO nevű applikáción keresztül történik a támogatás – az applikáció ingyenesen letölthető bárki számára mind az App Store-ból, mind pedig a Google Play Áruházból.
  2. Az applikációban mobilmentes vezetéssel, biciklizéssel, illetve sétával tudnak a userek (appot használók) úgynevezett 🍒„cserkókat”, azaz pontokat gyűjteni, amit 5 percenként kapnak meg.
  3. A felhasználók az összegyűjtött pontjaikat támogatásra válthatják be, ezek után fizeti a CHERRISK a támogatás összegét, amely maximum 500 000 forint.
  4. A támogatás lehetősége a CHERRISK GO appban 3 hónapig található meg, azonban, ha előbb összegyűlik az összeg, akkor természetesen a goodie kikerül. Erről CHERRISK GO a saját social felületein folyamatosan kommunikál.

Voksolni 2020. augusztus 29-ig lehet!

(dho)