TEÉRTED tábor koncerttel, Dunaharasztin

//Tóth Gábor
kép: TEÉRTED Baptista Gyülekezet
Immár sokéves múltra tekint vissza a TEÉRTED tábor, a baptista gyülekezet dunaharaszti, nyári programsorozata. Most augusztus 1. és 5. között várták a szervezők a gyerekeket.

A 60 táborozó között voltak ovisok és nagyobb, iskolás gyermekek is. Délelőttönként csapatjátékok, mozgás, közös éneklés, valamint felekezetközi jellegű bibliai történetek várták őket, délután pedig a lányok táncoltak vagy kézműveskedtek, a fiúk barkácsoltak, de volt sport és angol is. Különleges elfoglaltságok is várták őket, például az ovis csoport fogászati prevención is részt vehetett Dr. Hrtyanné P. Gabriella és a Suri Fogtündér segítségével.

kép: TEÉRTED Baptista Gyülekezet

Csütörtökön családi napot tartottak. Itt mutatkozott be a tábor és egy különleges koncerten is részt vehettek az érdeklődők: Pintér Béla keresztény énekes, dalszerző lépett fel. Trambulin, ugrálóvár, családi fotófal is színesítette a programot. A Dunaharaszti Hajnalcsillag Rehabilitációs Otthon lakói által készített sütemények, limonádé, jegeskávé járult hozzá a jó beszélgetésekhez, kikapcsolódáshoz.

A nyárnak még nincs vége, augusztus 22-től délutánonként a középiskolás korosztályt várják a szervezők a Sport-szigeten.

(TEÉRTED Baptista Gyülekezet)