Külön diák Zónabérlet a dunaharaszti fiataloknak!

//Tóth Gábor
mav-hev_zonaberlet-diak_freepik_dho_20210321

Képünk illusztráció! forrás: freepik, dho

Alapjaiban jól vizsgázott a Dunaharaszti Zónabérlet. Az országban először a városunkban élőknek megnyitott, szolgáltatótól független lehetőség most már a diákoknak kedvezményesen érhető el. Bár jelenleg csak online oktatás van, de amint visszatér a tantermi oktatás, ez egy jó bérlet megoldás lehet a tanulóknak.

Még tavaly vezették be a Dunaharaszti zónabérletet. Ennek az a lényege, hogy a MÁV-csoporthoz tartozó cégek (MÁV Start, MÁV-HÉV és Volánbusz) tömegközlekedési eszközei egy azon bérlettel használhatóak a főváros és a Dunaharaszti közötti közlekedéshez. Most újabb elemmel bővült a lehetőség, derül ki a MÁV-HÉV közleményéből.

Hétfőtől (2021.03.22.) bevezetik a diák zóna bérletet.

A Dunaharaszti zónabérlet 9.580,-Ft-ba kerül,a diák-zónabérlet ára 960,-Ft, ez utóbbinál a felhasználás feltétele az olyan érvényes nappali vagy esti tagozatos diákigazolvány vagy a tanuló kérésére kiállított igazolás, melyen a tanuló lakcíme és az iskola székhelye (gyakorlati képzés helyszíne) Budapest vagy Dunaharaszti.

A Zónabérletet meg lehet venni a MÁV mobilalkalmazás Térségi és városi jegyek menüpontjában, illetve a MÁV-START és a BKK pénztáraiban.

A zónabérlet érvényességi területéről, felhasználási feltételeiről további információt ide kattintva talál.

(MÁV-csoport)