Dunaharasztin kapták el a biciklitolvajt

//Berényi Attila
Képünk illusztráció. forrás: freepik / welcomia
Az elmúlt hónapokban sorra érkeztek Szigetszentmiklósról és környékéről a bejelentések, mind kerékpárlopásról. Az elkövetőt a Dunaharaszti HÉV megállóban kapták el, éppen kiszemelte a következő ellopni való drótszamarat. A sikeres elfogás a haraszti rendőrnő érdeme!

A szigetszentmiklósi kapitányság nyomozója már több, hasonló bringa lopásos ügy adatait gyűjtötte be, és „ügygazdaként” az elkövető nyomában járt. Kis is derítette, hogy az 53 éves alsónémedi illetékességű P. Imre az, akit keresniük kell. Körözést is kiadtak ellene.

A történet váratlan fordulatot vett, amikor a nyomozónő szabadságát töltve felismerte az elkövetőt a dunaharaszti HÉV megállójában, és azonnal riasztotta is szolgálatos kollégáit – áll a police.hu oldalon megjelent beszámolóban. A rendőrök percek alatt megérkeztek, mire a férfi már kiszemelte magának a következő drótszamarat. A zsaruk útját állták és előállították, a kerékpár pedig visszakerült tulajdonosához.

Visszakapta a frissen ellopott bringát Dunaharasztin a jogos tulajdonos. fotó: police.hu

P. Imre kihallgatásán tagadott, vallomást nem tett, mi több a gyanúsítása ellen panasszal is élt. A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály vele szemben lopás bűntette és   miatt folytatja a további eljárást.

(police.hu)