Már az ügyészség előtt a dunaharaszti gyújtogató ügye

//Tóth Gábor
Képünk illusztráció, forrás: freepik
A Tolna megyében található Tamási rendőrei befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 23 éves Dunaharasztiban élő férfival szemben indítottak, aki egy Budapestről Pécsre közlekedő vonaton gyújtogatott a mosdóban.

A MÁV képviselője tett bejelentést a rendőrségen idén január 17-én a kora délutáni órákban, mert a Budapest és Pécs között közlekedő vonat mosdóját ismeretlen felgyújtotta. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre – a pincehelyi vasútállomásra – érkeztek, ahol az elsődleges adatgyűjtés után kiderült, hogy egy 23 éves dunaharaszti férfi gyújtotta meg a WC-ben levő papírtekercseket, emlékeztet a teol.hu.

A rendőrök az elkövetőt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi elszámoltatása során elmondta, hogy nem volt érvényes jegye az utazáshoz, ezért bement a mosdóba, hogy időt nyerjen, és egy cigarettacsikkel gyújtotta meg az ott levő papírokat. A történtekről korábban itt írtunk. A dunaharaszti illetőségű gyújtogató ügyében a Tamási Rendőrkapitányságon befejezték a vizsgálatot, és átadták azt az illetékes ügyészségnek.

 

(teol.hu)