„Vegyél Harasztit!” – ingyenes hirdetési felület a dunaharaszti cégeknek, boltoknak, szolgáltatóknak…

//Tóth Gábor
„Vegyél Harasztit!” – ingyenes hirdetési felület a dunaharaszti cégeknek, boltoknak, szolgáltatóknak…
Mostanság hirdetésre jut a legkevesebb a kis cégek kasszájából, pedig a „reklám” hozza a vevőt, teszi láthatóvá a céget. Ezen segít egy új kezdeményezés egy valóban ingyenes, hirdetési felület Dunaharasztin és Taksonyban. Ez a „Vegyél Harasztit!” nevű oldal.

Helyben vásárolni egyszerűbb, sőt környezetkímélőbb – nincs szállítás, plusz költség – és a helyben termelt, vagy előállított termék beszerzésével a helyi gazdaság is jobban pörög. Szóval, olcsóbban jobbat!

Pont erről szól egy új kezdeményezés a „Vegyél Harasztit!” Azok a kis cégek, termelők, piaci árusok, boltosok, szolgáltatók, akik Dunaharasztin (vagy Taksonyban) dolgoznak, és az itt élőknek kínálják munkájuk gyümölcsét, érhetik el a teljesen ingyenes hirdetési felületet. Ez a későbbiekben is térítésmentes marad!

Egy gyors regisztráció után a hirdetni vágyó feltöltheti magáról vagy a cégéről, szolgáltatásáról szóló bemutatkozóját, fotóját. A kialakított profilban szerepelhet az összes elérhetősége is, sőt akár egyes termékeit, akcióit, ajánlatait is megjelenítheti árakkal! Egy ügyesen kitöltött profil pótolhat egy alap weblapot is (erre sem telik minden cégnek), hiszen a linkje ugyanúgy osztható a közösségi oldalakon, vagy éppen átküldhető a különböző platformokon bárkinek és segít bemutatkozni a web világában.

kép forrása: Vegyél Harasztit! / freepik

Az érdeklődőknek, vásárlóknak még regisztrálniuk sem kell. Szabadon keresgethetnek az oldalon – hiszen többféle kereső áll a látogató rendelkezésére. Lehet kutatni az ajánlatok között, de a hirdetők neve is kereshető, vagy a vállalkozás profilja alapján is lehet szűrni.

A „Vegyél Harasztit!” oldal célja nem a haszonszerzés, hanem az, hogy segítsünk egymáson! A vásárlók azzal segítenek, hogy meglátogatják az oldalt, és megnézik az ajánlatokat, majd pedig a helyi kereskedőknél, szolgáltatóknál költenek. Az eladók azzal segítenek, hogy minél több ajánlatot, bemutatkozót töltenek fel, hogy a helyi vásárlók minél nagyobb választékkal találkozhassanak.

Mindez arra is jó, hogy kevésbé lesz kiszolgáltatva az ismert közösségi oldalaknak az, aki itt keresgél, vagy hirdet. A csoportokban megjelenő sok téma pár pillanat alatt a süllyesztőbe küldheti a gondosan megfogalmazott reklámposztot. Közben persze a saját céges Facebook oldalt üzemeltetők is enyhíthetnek a „Vegyél Harasztit!” segítségével azon a nyomáson, amit az oldaluk felfüggesztése, vagy egyszerű központi törlése jelenthet.

kép forrása: Vegyél Harasztit! / freepik

Ki ne látott volta kétségbeesett kérdést egyik-vagy másik csoportban, hogy tud-e valaki egy jó szerelőt, vagy van-e valahol szép alma, meg mikor van nyitva a kedvenc üzlet? A kapott válasz nem feltétlenül pontos, így jobb olyan helyről tájékozódni, ahol még kérdezni sem kell, egyszerűen csak keresni kell, és az eladó hivatalos információit lehet elolvasni.

Ha pedig újra kihatna a koronavírus a kereskedelemre, akkor a „Vegyél Harasztit!” oldalon egymásra találhat eladó és vevő, ha a bolt zárva, vagy a piac sem működik – persze ne legyen ilyen még egyszer. Igen, a pici őstermelők, kofák is bátran hirdethetnek itt, jelezve akár, hogy most szerdán, vagy szombaton kint lesznek-e, vagy mit, mennyiért akarnak árulni Dunaharaszti piacán!

kép forrása: Vegyél Harasztit! / freepik

Szóval itt van a „Vegyél Harasztit!” mindenkinek, aki igazi lokálpatrióta szeretne lenni! Támogassuk egymást, a helyi termelőket, kereskedőket a helyi vásárlókat!

A „Vegyél Harasztit!”Facebook oldalát ide kattintva találja meg, itt a portállal kapcsolatos információk lesznek láthatóak. Ha hirdetni szeretne, vagy böngészne az ajánlatok között, akkor a „Vegyél Harasztit!” oldalát keresse fel.

(szponzorált tartalom)