Akinek a bőr is megszólal – Kormanik Andrea, bőresztéta

//Berényi Attila
Kormanik Andrea, bőresztéta. fotó: dho
A bőrünk szavak nélkül is mesél: egészségről, korról, életről… Hogy ezek a kimondatlan szavak minél szebbek legyenek, ebben segít Kormanik Andrea, bőresztéta.

Még ha nem is valljuk be, de mindannyian szeretünk jól kinézni, szépek lenni. Igen, nem kizárólag a nők, hanem a férfiak is. Hiszen az első benyomást az arcunk, a bőrünk teszi.

Immár 15 éve valósítja meg álmát Dunaharasztin Kormanik Andrea. Ez pedig nem más, mint az, hogy olyat adjon az embereknek, amelyet kevesen tudnak: magabiztosságot, erőt és harmóniát. Bizony, ebben rejlik a jó kozmetikus titka: azzal, hogy megújítja a bőrt, megfiatalítja a lelket. Persze van, amikor a bőrproblémák kezelése a feladat (akne, rosacea, pigment foltok). Ezek megoldásával az életminőség is javul, nem is kicsit! Andi azonban még ennél is tovább lépett, és bőresztétává képezte magát. Hogy ez mit is jelent, azt megtudhatja kisfilmünkből.

 

Igénybe vehető orvos-kozmetikai és prekozmetikai kezelések:

Ha pedig éppen karácsonyi ajándékon töri a fejét valamely szerettének, vagy önmagának, akkor jó megoldás a szalonban kapható ajándékutalvány. Ennek részleteiről érdeklődjön az elérhetőségek valamelyikén.

Kormanik Andrea Bőresztéta szalonjának elérhetőségei:
cím – 2330 Dunaharaszti, Haraszty Ferenc u. 45/B.
telefon06 70 7709158
webkormanikandrea.hu
facebookhttps://www.facebook.com/beautymeddh/

Bejelentkezés szükséges!

(szponzorált tartalom)