Csapatépítés a dunaharaszti tűzoltóknál

//Tóth Gábor
dhote-csapatepito_dho_20240630

A DHÖTE csapat és vendégeik. fotó: dho

A Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület tavaly áprilistól vethető be. Azóta a csapat megállás nélkül dolgozik. Ám néha nekik is szükségük van egy kis közös kikapcsolódásra.

Bár ügyeleti rendben, de egy picit lazítottak a Dunaharaszti tűzoltók. A Sport-sziget Csónakháza mellett rendeztek a Polgárőrséggel közös csapatépítést. Közös főzés, beszélgetés volt a program. Az eseményre több önkormányzati képviselő is ellátogatott.

A DHÖTE rendületlenül védi Dunaharasztit, ha kell tüzet oltanak, vagy szivattyúzzák a hirtelen lezúduló csapadék idején a kertekbe, házakba betörő vizet, útra, házakra borult fákat tüntetnek el. És még hosszú a sor. Azonban a tűzoltóknak is szükségük van segítségre. Eszközeik folyamatosan elhasználódnak, ezek cseréjéhez és a fejlesztésre is pénzre van szükség. A tagok a saját szabadidejüket áldozzák a mentésre, és az eszközöket is saját zsebből finanszírozva, vagy támogatók segítségével szerzik be. Ez utóbbi körbe keresnek most további szponzorokat. Ha tud, akár egy-két ezer forinttal segítse a csapatot, mert akármikor szükség lehet arra, hogy nekünk vagy Önnek nyújtsanak segítséget a fiúk.

Számlaszám: 11600006-00000000-98789838 (Dunaharaszti Önkéntes Tűzoltó Egyesület) a közlemény rovatba azt kell beírni, hogy ADOMÁNY.

(dho)